"Мандри" створюють англомовний альбом

11.08.12 20:25 0 2214
Мандрівники повернулись з найдовших в історії гурту "Мандри", Фома написав ще одну англомовну пісню, яка ввійде в майбутній перший англомовний сінгл гурту та сольну платівку співака під новим артистичним ніком "ТОМ STRANGER"

В мальовничих місцях Північно-Західної Канади, між прерій, річок, лісів та озер розташоване невеличке і затишне містечко Давфін (провінція Манітоба зі столицею Вінніпег), де впродовж більше ніж 40 років проходить найбільший в цій частині країни фестиваль української культури "CANADA'S NATIONAL UKRAINIAN FESTIVAL".


Саме там, в атмосфері гарячого прийому та палкої любові прихильників відбувся фантастичний виступ легендарної української етно-рокової групи "MANDRY" в рамках всесвітнього туру UNLIMITED TOUR TRAVELLERS. Після закінчення шоу, що тривало близько двох годин, публіка довго не відпускала "мандрівників" зі сцени, тому на біс було виконано багато нових і старих пісень групи, а шикарну фінальну крапку було поставлено виконанням каверу безсмертного хіта гурту "БРАТИ ГАДЮКІНИ" - "Арівідерчі Рома". Афтепаті та автографсесія були підкріплені дружнім всенародним розпиттям канадського віскі та пива, а також фотографуванням.


Під час тижневої подорожі "МАНДРІВ" до Канади, яке до речі, було найдовшим в історії групи тріпом (30 годин літаками та 6 годин автобусом), вокаліст та лідер "МАНДРІВ" ФОМА написав ще одну англомовну пісню, яка ввійде в майбутній перший англомовний сінгл гурту та сольну платівку співака під новим артистичним англійським ніком "ТОМ STRANGER". Також, відтепер можна читати персональну сторінку TOM STRANGER в мережі twitter.

Нагадаємо, перша англомовна пісня Фоми називається Never Say Goodbye. Відео: Tom Stranger & Sasha Druganoff - [Never Say Goodbye]
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Президент Європейської ...

КОМЕНТАРІ