Рівненські УДАРівці представили свої списки кандидатів у депутати

Рівненські УДАРівці представили свої списки кандидатів у депутати

14.08.12 11:45 0 2085
7 серпня 2012 року відбулася прес-конференція речника Рівненської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Сергія Мініча. Під час якої речник партії розповів про перебіг Х з‘їзду УДАРу у Києві, що відбувся 1 серпня цього року, на якому були висунені кандидати у депутати від партії.

- Хотів би підкреслити, що сьогодні в Україні існує необхідність нової якості політики. Це – чесна, відкрита та прозора політика. І саме партія УДАР намагається відповідати цим стардантам. Саме тому ми задовго до з`їзду, одні з перших, відкрили свій список кандидатів в депутати та передали його для експертного аналізу руху «ЧЕСНО», - підкреслив Сергій Мініч.

За словами речника обласної організації після вивчення думки громадскості близько 15 % кандидатів із цих списків були замінені.Решта ж, а це зокрема і представники Рівненщини, успішно пройшли оцінку руху «Чесно» та були висунені зїздом.

- Список формувався досить прозоро по відношенню до обласних організацій – зазначив речник, - оскільки 10 осіб зі списку – знакові фігури по всій території України, а решта – голови обласних організацій . Зокрема, Віталій Чугунніков, голова РОО ПП «УДАР Віталія Кличка», займає 18-ту позицію, що означає 100-відсоткову прохідну частину списку.

Отож першим у списку йде Віталій Кличко, за ним слідує письменниця Марія Матіос, третім – Валентин Наливайченко, що у свій час був очільником Служби безпеки України. Далі йде досить відоме ім‘я Оксани Продан (одна з лідерів «податкового майдану») та Віктора Пинзеника. У свою чергу, пан Наливайченко та Пинзеник – дві особи, що сприяють появі певних сумнівів однопартійцям.

Також, партія УДАР затвердила список кандидатів і по мажоритарним округам, серед яких 152-у позицію займає Сергій Мініч – журналіст, прес-секретар РОО ПП «УДАР Віталія Кличка». Основна ж частина кандидатів – представники малого та середнього бізнесу.

Сергій Леонідович розповів, що кожен з кандидатів у депутати урочисто присягнув не співпрацювати з Партією регіонів, не виходити з фракції «УДАР» в Парламенті та чітко реалізовувати програму партії з якою УДАР іде на вибори.

Відповідаючи на запитання журналістів Сергій Мініч розповів, що у вересні-жовтні місяці планується приїзд на Рівненщину лідера партії УДАР та першої п‘ятірки із партійного списку кандидатів у народні депутати. Також він поінформував про готовність партії УДАР співпрацювати з іншими демократичними силами уже в новому Парламенті. «Ми готові до тісної співпраці в новому Парламенті з представниками обєднаної опозиції та ВО «Свобода». Це потрібно для того, аби мати кращий результат у процесі впровадження нашої політичної програми та законопроектів» - підкреслив пан речник.

Інформація надана користувачем: УДАР Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У першокласників нові ...
Наступна новина: Львівський вокзал ...

КОМЕНТАРІ