Львівський вокзал

Львівський вокзал "замінували"

16.08.12 17:23 0 1929
О 13.45 до чергової частини УМВС України на Львівській залізниці поступило повідомлення про анонімне замінування залізничного вокзалу станції Львів, яке було здійснене з таксофону, що по вулиці Городоцькій.
На місце події прибула слідчо – оперативна група, було проведено евакуацію близько тисячі пасажирів і родичів, що проводжали чи зустрічали пасажирів та 250 працівників вокзалу. Нарядами міліції було оточено небезпечну зону. Вибуховий пристрій не виявлено.
Хочеться нагадати, що такі жарти надто дорого коштують аварійним службам, міліції і тим, хто намагається «погратися» у такий спосіб. Враховуючи, що правоохоронцями вже створено відповідний алгоритм дій стосовно «жартівників», є велика вірогідність, що їх спіймають. Отож, згодом їм доведеться оплачувати всі витрати на викриття хибного дзвінку, виїзд представників правоохоронних органів та інших відомств. А за «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності» відповідно до Кримінального кодексу України передбачено штраф або обмеження волі строком до п’яти років.

Підрозділ зв’язків з громадськістю
УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Рівненські УДАРівці ...
Наступна новина: На Прикарпатті розвивають ...

КОМЕНТАРІ