Міністра освіти турбує

Міністра освіти турбує "туалетне питання" на рівненщині, закарпатті та івано-франківщині

29.08.12 20:27 0 1586
У половині шкіл Рівненської, Закарпатської та Івано-Франківської області наявні лише вуличні туалети. Це - серйозна проблема.
Про це під час прес-конференції заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.
«Це надзвичайно серйозна проблема. Тривожить, що в окремих регіонах – Рівненська, Закарпатська, Івано-Франківська області – близько половини шкіл мають лише вуличні зручності», - сказав Д. Табачник.
За словами міністра, під час засідання Уряду місцевим органам влади було надано доручення вжити відповідних заходів щодо облаштування внутрішніх туалетів у загальноосвітніх навчальних закладах, в яких вони відсутні.
«В Київській області впродовж року вдалося облаштувати внутрішні вбиральні в 61-му середньому освітньому навчальному закладі. Найкращі показники – в Дніпропетровській області. Там облаштували внутрішні вбиральні у 150 школах», - відзначив міністр.
Окрім цього, за його словами, в трьох регіонах України – Миколаївській, Донецькій та Дніпропетровській областях цю проблему вирішено.
Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Микола Азаров наголосив, що буде вживати заходів щодо тих, хто відповідальний за теплі вбиральні і не вирішить цієї проблеми до початку навчального року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Цьогоріч перший урок ...

КОМЕНТАРІ