Кандидат в нардепи звинуватив львівський телеканал у домовленостях зі «Свободою»

Кандидат в нардепи звинуватив львівський телеканал у домовленостях зі «Свободою»

03.09.12 10:37 0 1499
Кандидат у народні депутати у 116 залізничному в.о., заступник голови правління ГО «Поклик нації», колишній екс-член ВО «Свобода» Ярослав Багай звинуватив ТРК ЗІК в домовленостях зі «Свободою», а саме: остання отримала необмежений доступ до ефіру на ТРК ЗІК в обмін на зняття Юрія Михальчишина з виборів у 115 в.о.
«Є один з очільників Свободи Михальчишин. Він працював в такому окрузі як Сихів. Він там нормально працював, нормальну мав рекламу. Його там знали. І тут раптом його перекидають в зовсім інший виборчий округ. Я так думаю, рішенням керівництва «Свободи». Чому? Тому що в Сихівському іде Добродомов, який представляє інтереси ЗІКу, якому треба розчистити округ. Відповідно, ЗІК дає інформаційний простір для «Свободи» і «Свобода» вирішує хто там має виступати", - заявив він сьогодні на прес-клнференції у Львові.
Багай заявив, що саме завдяки цим домовленостям в ефірі ЗІК постійно присутня кандидат в народні депутати у 116 в.о. від Во "Свободи" Ірина Фаріон.
«Такий відомий канал ЗІК, він за останній час, кілька разів включаю, і там завжди сидить Ірина Фаріон, попиває каву, повчає всіх як говорити. Ведучі, як правило, їй опонують в стилі: «Та Ірина Дмитрівна, та що Вам ще говорити, Ви і так виграли вибори».
Багай вважає, що факт постійної присутності Фаріон негативно впливає на виборців та результати виборчих перегонів.
«Ну це не є, мені здається, повністю легальним впливом на того ж виборця. Люди дивляться і розуміють, що все вже вирішено і їм просто треба прийти і проголосувати за цю пані, яку вони бачать в телевізорі", - сказав він.
Багай повідомив, що йому відмовили в участі в передачі ЧЕСНО, яка виходить на каналі ЗІК.
"Я, наприклад, особисто звертався, і довірені мої особи зверталися до телеканалу, з проханням надати можливість участі в цій програмі «Чесно» фільтруй Раду» і відповідно з нами не виходили на контакт, потім коли я вже відправив телеграму їм. Вони зв’язались зі мною і сказали, що в них є якась там міфічна чи таємна редакційна рада, яка вирішую ті питання і кого вони можуть залучати. Ну все стає зрозуміло з певним часом. Мені здається, що отримавши більше інформації починаєш розуміти, чому телеканал ЗІК таким чином відфільтровує кандидатів, які їм не підходять». - стверджує він.
Джерело: Варіанти
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Львова приїде автор ...

КОМЕНТАРІ