До Львова приїде автор «Коротких історій для душі» Бруно Ферреро

До Львова приїде автор «Коротких історій для душі» Бруно Ферреро

03.09.12 10:37 0 1592
13-16 вересня Львів вперше відвідає відомий італійський автор «Коротких історій для душі» отець-селезіанин Бруно Ферреро.
Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
Отець Бруно Ферреро матиме відкриту зустріч із львів’янами, проведе духовну науку для працівників мерії на тему «Моральні аспекти людини, яка формує думку оточуючих», а також презентуватиме читачам дві нові книжки у межах 19. Форуму видавців: «Ваші діти мають лише вас. Тільки виховання може змінити світ» видавництва «Дон Боско» та «365 коротких історій для душі» видавництва «Свічадо».
«Його 24 книги із коротенькими, але глибокими притчами, стали беззаперечними бестселерами завдяки актуальним темам і «одвічним» сюжетам», – зазначено у повідомленні.
Бруно Ферреро відомий завдяки підготовці серії книг під загальною назвою «Короткі історії для душі» («Квіти просто квітнуть», «Звуки арфи», «Політ сокола», «Життя — це все, що ми маємо», «Це знає тільки вітер», «Сорок казок у пустелі», «Часом досить промінчика», «Спів польового цвіркуна», «Таємниця червоних рибок», «Кола на воді», «Троянда також важлива»).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кандидат в нардепи ...
Наступна новина: На Волині затримали ...

КОМЕНТАРІ