Олег Тягнибок:

Олег Тягнибок: "Вірю, що Волинь не пропустить до парламенту жодної "тушки"

03.09.12 11:03 0 1531

2 вересня 2012 року голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок представив волинянам виборчий список та програму ВО "Свобода" "Своя влада - Своя власність - Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній, землі", а також - єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції у Володимир-Волинському виборчому окрузі №19 Євгена Мельника.

В ході зустрічі з мешканцями Володимира-Волинського, Олег Тягнибок зазначив, що нинішня влада - цинічніша від усіх попередніх: "Ця влада відверто зневажає все українське, чого не було навіть за Кравчука та Кучми. Зневажає не соромлячись, бо Януковичу та його неукраїнським прихвосням глибоко байдуже те, що болить українцям".

Як зазначив лідер "Свободи", з приходом чинної влади в Україні зруйновано ключові засади соціальної справедливости. Соціально-економічна політика в державі здійснюється в інтересах олігархів, а не народу. Яскравий приклад - продаж "своїм" українських стратегічних підприємств, комунальної сфери. Завдяки цьому олігархи отримали можливість підвищувати ціни на електроенергію й тарифи на комунальні послуги. Для прикладу, внаслідок продажу "Укртелекому" в Україні звільнено близько 20 тисяч робітників, тарифи на послуги зв'язку невпинно зростають.

Проблему вимушеного безробіття внаслідок недолугих дій влади піднімав у своєму виступі і єдиний кандидат від об'єднаних сил опозиції у Володимир-Волинському виборчому окрузі №19 Євген Мельник. Він багато спілкується з жителями сільських районів і наголошує: проблема безробіття на селі - одна з найболючіших. Вражаючий факт: за минулий рік близько 100 тисяч волинян подали заяви на отримання польських віз, тобто, працездатне населення, замість піднімати власну економіку, втікає з країни за кордон у пошуках роботи.

Євген Мельник, який є головою депутатської комісії Волинської облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв'язків та інвестицій, також проаналізував статистику інвестиційної політики влади в регіоні: 70% інвестицій на Волинь надходить із так званих "офшорних зон", де, як відомо, олігархи відмивають виведені з України гроші. До слова, агропромисловий сектор переважно аграрної Волині отримує лише 1,1% з усіх інвестицій.

"Я їжджу по всій Україні і не бачу протистояння між українцями з різних областей. Є протистояння тільки між олігархами та простим народом, який ті олігархи нещадно грабують. Тому цьогорічні вибори - це вибір між білим і чорним: або Україна буде українською, або знову на багато років стане московсько-большевицькою", - зауважив Олег Тягнибок.

Очільник націоналістичної політсили висловив упевненість, що славна Волинь - край, де зродилась Українська Повстанська Армія - не пропустить до парламенту жодної "тушки".

"Волинь не має права дати жодного голосу тим, хто зазіхає на українську мову, віру, звичаї, перспективу. Жодного голосу - кандидату від влади або провладному ставленику, що маскується під "незалежного мецената". Лише за максимальної підтримки єдиних кандидатів від об'єднаних сил опозиції можна дати бій диктатурі. "Свобода" як передовий загін опозиції, який узяв на себе місію боротьби у найважчих округах, готова поручитися за кожного свого побратима, що обирається до парламенту, - запевнив лідер "Свободи". - Євген Мельник, який іде від Волині, своєю попередньою діяльністю довів, що він - досвідчений боєць, свідомий націоналіст. Він не зрадить, не "стушкується", його рука не здригнеться змінити все на користь українців".

 

Прес-служба Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна поліетнічна?
Наступна новина: Волинських семінаристів ...

КОМЕНТАРІ