Губернатор Тернопільщини вручив учителям годинники з лого ПР

Губернатор Тернопільщини вручив учителям годинники з лого ПР

04.09.12 21:53 0 1739
31 серпня у Тернополі на обласній педагогічній конференції голова Тернопільської облдержадміністрації, а за сумісництвом також голова обласної організації Партії регіонів Валентин Хоптян подарував учителям настінні годинники із символікою Партії регіонів.

Про це повідомляє громадська мережа ОПОРА.

Окрім нагородження найкращих вчителів області державними та корпоративними нагородами, присутні на конференції освітяни отримали також настінні годинники — дарунки від Хоптяна і Партії регіонів. На циферблаті годинника — напис “З святом Дня знань!” та підпис “Голова облдержадміністрації Голова обласної організації Партії регіонів Валентин Хоптян”, розміщено також логотип Партії регіонів. Як повідомляють місцеві освітяни та батьки учнів, у деяких випадках ці годинники вчителі урочисто демонстрували на перших дзвониках у своїх школах, вони уже висять в приміщеннях навчальних закладів області.

Як повідомив юрист Громадянської мережі ОПОРА, у даному випадку може йти мова про декілька порушень: непрямий підкуп (порушення ч. 3 ст. 74 Закону України “Про вибори народних депутатів України”), та, у випадку зі школами, порушення полягає у розміщенні агітаційних матеріалів у приміщенні школи, яка є установою державної форми власності (якщо, звичайно, мова не йде про приватну школу), що є порушенням ч.4 ст.74 того ж закону.

Нагадаємо, також ОПОРА зафіксувала, що у Рівненській області кандидати у народні депутати використали святкування Дня знань для агітації виборців. 1 вересня подарунки від політиків роздавалися практично у кожному виборчому окрузі.

Загалом по Україні ОПОРА зафіксувала вже близько ста випадків виборчої корупції, зокрема спроб підкупу виборців.
Джерело:
ZAXID.NET
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ