На Львівщині міліція за допомогою

На Львівщині міліція за допомогою "свого" кілера попередили замовне вбивство

07.09.12 14:08 0 1536
Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області попередили вбивство 35-річного жителя області, яке «замовила» його дружина.

У серпні 2012 року працівники УБОЗ Львівщини отримали оперативну інформацію про підготовку замовного вбивства 35-річного жителя області.

Як було встановлено у процесі перевірки, позбавити життя чоловіка вирішила його колишня дружина, яка була невдоволена питаннями щодо розподілу їх спільного майна. У якості посередника для пошуку «кілера», жінка звернулась до свого знайомого. Останній поділився задумами «ображеної» жінки зі своїм колегою, який, своєю чергою, погодився виконати таке «замовлення».

Відтак, справу було розпочато. Оцінила жінка життя свого «колишнього» у сім тисяч доларів США. Під час однієї із зустрічей «замовниця» передала «виконавцю» аванс. Решту суми вона пообіцяла передати «кілеру» після надання їй доказів убивства.

Зі свого боку працівники спецпідрозділу УБОЗ провели оперативну комбінацію, в результаті якої підготували фотоматеріали з імітованого вбивства екс-чоловіка «замовниці». Їх у подальшому «кілер» передав жінці, яка, вже не сумніваючись у виконаній «роботі» (на фото чоловік був зображений зі слідами насильницької смерті), передала «виконавцю» ще тисячу доларів США. Принагідно зловмисниця повідомила, що залишок грошей вона віддасть пізніше. Проте, зробити це, їй не судилося…

Співробітники УБОЗ львівської області 4 вересня 2012 року затримали організатора замовного вбивства. За умов наявності у правоохоронців беззаперечних доказів, жінка визнала свою вину в інкримінованому їй злочині.

На сьогодні щодо вказаної вище жінки порушено кримінальну справу, вирішується питання про взяття її під варту.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині група ...
Наступна новина: На Львівщені на автобусній ...

КОМЕНТАРІ