Тернопільські можновладці ховаються від людей за зачиненими дверима

Тернопільські можновладці ховаються від людей за зачиненими дверима

10.09.12 12:06 0 1450
Декілька десятків людей з самого ранку стоять під стінами Тернопільської ОДА, проте марно – ніхто до них не виходить,а в приміщення не пускають. Місцеві мешканці перейшли вже на образи в сторону Валентина Хоптяна, вимагали, аби він вийшов та й це не допомогло.
- Я прийшла сюди пів години тому, мені потрібно справки деякі віднести, але вхід зачинено, – розповідає тернополянка Мар’яна. – Все, що я встигла зрозуміти, стоячи тут, це те, що прийшли люди з будинку на вулиці Стадникова. Якась жіночка каже, що їм, нібито, обіцяли якусь матеріальну компенсацію за будинок, а не дали.
Та на претензії тернополян ніхто й уваги не звернув, зараз до них вийшов архітектор і намагається говорити з громадянами. Люди хотіли пройти в приміщення, аби поговорити з тими, хто давав їм пусті обіцянки. Та цього їм зробити не дозволили – центральний вхід зараз закритий не лише для них, але й для інших громадян, таких як пані Марія. Тим часом, чиновники заходять через “чорний вхід”. Люди ж і досі чекають перед ОДА, щоб їхні прохання вислухали та відреагували, – повідомляє Доба.
Джерело: За Збручем
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Залізничники України ...

КОМЕНТАРІ