На Рівненщині

На Рівненщині "гастролюють" шахраї-цигани

11.09.12 18:52 0 1517
В області почастішали випадки шахрайств, вчинених особами ромської національності. Щоб не стати черговою потенційною жертвою шахраїв, правоохоронці вкотре звертаються до громадян аби їх не ошукали пройдисвіти.

Шановні громадяни, будьте обачними! Не довіряйтесь особам, які намагаються увійти до вас у довіру, мотивуючи це допомогою у залагодженні особистих чи інших справ. Бережіть своє майно, яке вони під приводом «своєрідних» молитов намагаються примножити або своїми так званими «надзвичайними» здібностями відвернути від вас неіснуючу біду. Не вступайте в розмови з особами ромської національності на вулицях та не впускайте їх до своїх помешкань, аби не втратити заощадження та спокій на довгий час.

Згадуючи останній випадок, який стався 15 серпня з 32-річною жінкою, яка ще й досі не може оговтатися від отриманого стресу. Шахрайка, яка прикривалась своєю набожністю та надзвичайними здібностями, заволоділа 22 тисячами гривень та сімома найменуваннями золотих виробів потерпілої. І такі випадки непоодинокі.

Якщо Ви стали жертвою шахрайських дій осіб ромської національності, негайно телефонуйте на лінію «102», аби правоохоронці допомогли в розкритті злочину по гарячих слідах та мали змогу вберегти інших громадян від дій зловмисників.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ