У Рівному жінка власноруч затримала грабіжника

У Рівному жінка власноруч затримала грабіжника

11.09.12 18:54 0 1931
Жінки не лише виховують дітей та займаються домашнім господарством, а й допомагають правоохоронцям затримувати бандитів. Приємно вкотре відзначити, що свідомість громадян у таких складних ситуаціях переважає над страхом та безвихіддю. І вкотре це довела рівнянка Тетяна Ковальчук.

42-річна Тетяна дев’ятого серпня стала жертвою 19-річного грабіжника-односельчанина, який на вулиці Млинівській, що в обласному центрі, зірвав з її плеча жіночу сумку, в якій були гроші та документи, і кинувся втікати. Проте зникнути з місця злочину зловмиснику не вдалося, а ще більше він розгубився, коли жінка проявила сміливість та дала відсіч негіднику.

– Приємно вкотре відзначати таких мешканців нашого міста, які допомагають правоохоронцям у їхній нелегкій праці, а ще приємніше, коли таким помічником є жінка, – відзначив начальник Рівненського міського відділу міліції Петро Якимович Єзгор.

На даний час за фактом скоєння грабежу за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) відносно молодика порушено кримінальну справу. Триває слідство.

Начальник Рівненського МВ УМВС полковник міліції Петро Єзгор сьомого вересня вручив подяку працівниці ПАТ «Рівнеазот» Тетяні Ковальчук та подарував квіти.

Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: "Школа молодих лідерів" ...

КОМЕНТАРІ