Кандидата від Рівного звинуватили в підписанні угоди з дияволом

Кандидата від Рівного звинуватили в підписанні угоди з дияволом

12.09.12 21:55 0 2002
Агітаційні матеріали проти кандидата у народні депутати, діючого міського голову масово розповсюджуються у багатоповерхівках обласного центру.
Бойовий листок із заголовком «Анонімус. Угода з дияволом» виявили у своїх поштових скриньках мешканці багатоповерхівок Рівного. Чотири глянцевих аркуші формату А4 розповідають про те, що діючий мер обласного центру, мажоритарний кандидат у депутати по 152 виборчому округу Володимир Хомко вже став політичною тушкою і зобов’язався поповнити лави пропрезидентської коаліції. Натомість він має отримати від адміністрації президента грошову компенсацію та контроль над підприємствами регіону.
На останній сторінці брошуру автори розмістили інформацію про те, що у китайській республіці розстріляли віце-мера хабарника, а також надали два коментарі, один з яких приписали керівникові фракції «Свобода» в обласній раді, кандидатові мажоритарникові по 152 округу Олегу Осуховському. Спостерігачі ОПОРИ зв’язали з політиком, який запевнив, що його підставили.
- Це не мій коментар, - стверджує пан Олег. - І фотографію використали ту саму, що Рівне вечірнє поставило на «чорнуху» про гендерну політику. Можливо там і треба шукати звідки ноги ростуть.
Міський голова Рівного інформацію наведену у брошурі спростував, назвавши її нечесною передвиборчою боротьбою. Наведені договори про співпрацю із Адміністрацією президента пан Хомко назвав підробкою і нагадав, що він не є членом жодної політичної партії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: "Ігнор" по-президентськи
Наступна новина: У Рівному відбудеться ...

КОМЕНТАРІ