Жах... У Рівному двоє матерів на тиждень покинули своїх дітей

Жах... У Рівному двоє матерів на тиждень покинули своїх дітей

14.09.12 13:57 0 1892
Поки матері розважалися, діти жили в антисанітарії. У Рівному під час профілактичних операцій в одному із помешкань правоохоронці виявили дітей, які більше тижня жили без нагляду батьків. Зараз малеча у притулку, а от чи повернуть їх батькам - вирішуватимуть правоохоронні органи.

Тиждень тому в одне із помешкань центру Рівного навідалися правоохоронці. Міліція мала намір з’ясувати чому 12-річна учениця 6 загальноосвітньої школи не з’явилась на навчання. Уже в розмові з неповнолітньою з’ясувалося, що школярку батьки не забезпечили необхідним приладдям. Більше того, майже тиждень батьки не з’являються вдома. А на поруки неповнолітньої залишили ще й трьохрічну дитину.

Дітей правоохоронці відразу направили до притулку. Уже наступного дня до міськвідділку міліції з’явився і батько школярки.

Матір 12-річної учениці теж довго не прийшлось розшукувати. Жінка до міліції прийшла сама, щоправда, зі слів правоохоронців, нетвереза. Заробляє на життя на смітнику. В ході оперативних відпрацювань міліція таки відшукала і справжню маму трьохрічної дитини. Як пояснила міліціонерам 20-річна жителька Костополя, вона справді віддала свою малечу знайомій, аби та приглянула за нею поки молода матуся підшукає собі роботу. Втім, товаришка вирішила передати дитину зовсім в чужі руки.

На обох горе-матусь у міліції склали адміністративні протоколи. Згідно яких ті мають сплатити штраф. А от чи віддадуть жінкам дітей - вирішуватимуть компетентні органи.

Джерело: Сфера-ТВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненині черговий ...

КОМЕНТАРІ