У Рівному 22-річна жінка вчинила пограбування

У Рівному 22-річна жінка вчинила пограбування

16.09.12 21:18 0 1769
У ніч на 11 вересня в обласному центрі в одному із нічних розважальних закладів поблизу автовокзалу між молодими людьми, які відпочивали та вживали алкогольні напої розпочалися словесні баталії. За однією із версій, сваритися почали через прихильність хлопців до однієї з дівчат. Згодом здається, ніби то все залагодили – і далі до танців. Та як з’ясувалося пізніше розійтись по – мирному не вдалося.

На світанку, близько четвертої години, до 18-річних студенток, які присіли на лавці на вулиці Орлова підійшла 22-річна Оксана, жителька села Шпанів Рівненського району, яка накинулася на дівчат та почала їх обзивати усілякими неприємними для людського слуху словами. Дівчина не могла зупинитись і не контролюючи своїх дій зірвала з однієї з студенток золоті сережки з вух та золотий ланцюжок з хрестиком.

– За що? – запитала дівчина. – За просто так! – сказала у відповідь кривдниця.

Після штовханини Оксана ще й прихопила сумку іншої дівчини. Згодом речі з сумки та документи викинула, а награбоване золото здала в один з ломбардів Рівного. Як з’ясувалося, в минулому дівчина вже притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

За ознаками злочину, передбаченого частиною першою статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), порушено кримінальну справу, тепер дівчині загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Триває слідство.

Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині знову ...

КОМЕНТАРІ