У Франківському ОВК №85 сьогодні будуть виключати “клонів”- членів ДВК

У Франківському ОВК №85 сьогодні будуть виключати “клонів”- членів ДВК

23.09.12 10:24 0 2752
Як повідомив у мережі Facebook довірена особа одного із кандидатів у народні депутати по одномандатному виборчому округу №85 (із центром у Калуші) Ігор Очкур, нині окружна виборча комісія продовжить свою роботу о 14.00.

“Вчора 9 членів ОВК почистили 90% клонів, далі треба було приймати постанову про їх виключення з подань — не було кому, регіонали повтікали і кворуму не було”, — повідомив Ігор Очкур.
На думку Ігоря Очкура, познущалися над прзівищами членів дільничних виборчих комісій, “в тому одному штабі, де готували всі ці подання одразу від 40 з лишнім “партій”! А члени ОВК, бідолаги, другий день паряться з цими клонами, і ми разом з ними! А ті, хто це все нам організував сидять в залі і відкрито РЖУТЬ!”.
Якщо сьогодні ОВК збере кворум, то має бути прийняте рішення щодо вилучення “клонів” зі складів ДВК. На їхні місця повинні “посунутися” представники тих партій, які витягли гірший жереб. Є декілька дільниць, на яких навіть не вистачить людей. Тоді голова ОВК має право зробити окреме подання.

Вікна
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненському ОВК ...
Наступна новина: У Рівному поширювали ...

КОМЕНТАРІ