Передвиборче жахіття - у Луцьку стверджують, що до ВР балатується... трансвестит [фото]

Передвиборче жахіття - у Луцьку стверджують, що до ВР балатується... трансвестит [фото]

02.10.12 23:06 0 2335
27 вересня у житлових будинках Луцька розповсюдили листівки із наклепницькою інформацією про кандидатку від Європейської партії України по виборчому округу № 22 Олену Голєву. Додали навіть відверті фото, повідомляє Рівненсько-Волинський портал «Четверта влада».

Повідомляє Марія Доманська, прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.

По обласному центру Волині поширили наклепницькі листівки про Олену Голєву. Буцімто, вона є трансвеститом, поза тим, що кандидатка є матір’ю трьох дітей. Автором такого абсурдного повідомлення підписаний Рустам Дячук, депутат Луцької міської ради.

«Вперше чую таке. А з яких мені див розповсюджувати таке? Ця людина, здається, має двоє чи троє дітей. Я ж ще трошки дружу з головою. Якщо це від мого імені і я цього не писав, то значить мене підставили. Можливо виключно із-за того, що в мене були з нею непорозуміння. Думають, що саме я маю, скажемо так, зуб на неї чи ще щось. Скажу вам чесно, мене до неї нема ніякого діла. Те, що було, то були виключно ділові стосунки», - коментує ситуацію Рустам Дячук.

Мова йде про те, що Голєва та Дячук мали певні конфлікти на політичному грунті, бо є членами однієї депутатської комісії.

Це вже не перші листівки, які розповсюджуються проти кандидатки. Як ми писали раніше, проти неї запустили цілу медіа-війну. Виконавці таких дій поки-що невідомі.

Фото надані Волинським представництвом Громадянської мережі ОПОРА

Рівненсько-Волинський портал «Четверта влада»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 5)
Попередня новина: Міліція розшукує ...
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ