У Рівному затримали зловмисника, який грабував студентів

У Рівному затримали зловмисника, який грабував студентів

04.10.12 17:26 0 1812
Прямуючи на побачення, 23-річний хлопчина навіть і не думав, що «квіточки» сьогодні припадуть комусь іншому, а кохана отримає несподіваний сюрприз. Гроші, які хлопець мав при собі, силоміць відібрали зухвалі молодики та ще й «подякували» стусанами.

Першого жовтня в вечірню пору доби молода пара воркувала біля під’їзду одного зі студентських гуртожитків Рівного. Компанія з трьох зухвалих парубків, яка з’явилася поруч, втрутилася в амурні справи та один з них попросив закурити. Однак вдячність незнайомців виявилася своєрідною: надавали стусанів та відібрали гаманець з грошима, який тримала 18-річна дівчина. Не очікуючи такого завершення побачення з коханим, студентка побігла до гуртожитку, аби викликати міліцію.

На цьому історія не завершилася. Давши покази правоохоронцям, потерпілі чітко вказали прикмети своїх кривдників та наголосили, що зможуть їх впізнати. У цей час місто патрулювали добові наряди. Поблизу магазину на Соборній правоохоронці помітили молодика, який похитувався біля стін закладу, та вирішили перевірити особу.

І тут злагоджені дії правоохоронців принесли позитив. Недарма працівникам служби карного розшуку присвоєно статус «оперативники». Уже в міському відділі міліції, навівши переконливі докази Дмитру, який наголошував, що не винний, рівненські розшуківці вкотре довели інше. Зухвалий кремезний молодик у червоному светрі, до речі, який його і видав, в скоєному зізнався. Гроші, які здобув злочинним шляхом, уже встиг «спустити» на власні забаганки. Тисячу гривень витратив в магазинах нічного Рівного, та лише дві сотні правоохоронці встигли вилучили в зловмисника.

У минулому Дмитро вже відбував покарання в місцях позбавлення волі за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Гроші просто так не приходять, потрібно працювати. Однак таких намірів у майбутньому здоровань не мав. За свої двадцять з хвостиком років хлопець ще не зрозумів, що потрібно ставати на шлях виправлення. Тепер у хлопця інша перспектива — термін за ґратами.

— Дії зловмисника кваліфікуються за частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України, також встановлюються інші особи, причетні до даного злочину. На даний час вирішується питання про арешт підозрюваного, — повідомив начальник Рівненського міського відділу міліції Петро Єзгор.

Проводиться перевірка.



Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці затримали ...
Наступна новина: "Рівне Вечірнє" можуть ...

КОМЕНТАРІ