Рівненська

Рівненська "Наша Україна" звинувачує Рух у викраденні 140 тисяч календариків

07.10.12 10:43 0 1831
Рівненська обласна організація партії "Наша Україна" звинувачує облорганізацію партії "Народний рух України" у викраденні 6 жовтня агітаційних матеріалів з офісу в Рівному, зокрема 140 тис. календариків з зображенням лідера "Нашої України", колишнього президента (2005-2010) Віктора Ющенка. Про це йдеться в повідомленні облорганізації НУ.
Нагадаємо, що партія "Наша Україна", "Народний Рух України" утворювали блок, щоб спільними силами йти на парламентські вибори.
"Сьогодні вранці у Рівному з Народного дому група осіб під керівництвом голови управи обласної організації Народного руху, екс-заступником голови Рівненської районної ради Миколою Мельником викрали багатотисячний тираж агітаційних матеріалів партії "Наша Україна", йдеться в повідомленні.
Згідно з інформацією, серед викраденої продукції були централізовані тиражі спецвипусків щоденної інформаційно-політичної газети «Україна молода», українського тижневика «Народне слово», у якому опубліковано матеріали про перебування лідера «Нашої України» Віктора Ющенка на Рівненщині. Окрім газет, також зникли шість пакунків з календариками із зображенням Віктора Ющенка загальним тиражем 140 тисяч примірників, повідомили у штабі "НУ".
"За словами чергового Народного дому, який став свідком злочину, присутність голови управи облорганізації НРУ М.Мельника у такий ранній час його абсолютно не здивувала, адже політична партія НРУ також є орендарем Народного дому. Проте, коли Мельник почав забирати літературу чужої партії, він зателефонував представникам УНП. А вже після того було повідомлено чергову частину Рівненського міського управління МВС України в Рівненській області", - йдеться в повідомленні.
"Рівненський обласний виборчий штаб політичної партії "Наша Україна" звернувся до органів внутрішніх справ з відповідною заявою. Ми переконані, що злодії повинні бути покарані, якими б прапорами й гаслами вони не прикривалися", - йдеться у заяві штабу «Наша Україна».
Нагадаємо, у вересні керівництво Рівненської міської організації політичної партії "Наша Україна" вирішило вийти з партії. Голова міської організації Сергій Васильчук і замісник Мар'ян Года та шість членів політради підписалися під заявою, звертаючи увагу на те, що партія програла всі вибори: президентські, парламентські й у місцеві ради і не підтримують ідеї Ющенка йти на парламентські вибори.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: "Рівне Вечірнє" можуть ...
Наступна новина: У Рівному з’явилося більше ...

КОМЕНТАРІ