У Львові підпалили офіс регіоналів

У Львові підпалили офіс регіоналів

09.10.12 17:39 0 1703
В ніч з 5 на 6 жовтня 2012 року у Львові на вулиці Антоновича, 94 підпалили офіс Партії регіонів. Відео виклали на сайті "Реактор"- український автономний спротив.
Про це повідомляє Gazeta.ua.
"Ми, українські національні соціалісти, виступаємо проти існуючої держави та партій, - коментар націоналістів під відео на сайті YouTube. - В гонитві за владою та наживою, заради інтересів власників, очільників та спонсорів, всі без винятку партії, що обслуговують інтереси капіталу, одурюючи та визискуючи наш народ, вкотре затіяли парламентську гру у "владу" та "опозицію". Всі без винятку офіційні партії чи "провладні" чи "опозиційні", які називають себе чи то "лівими", "правими", "центристами", чи "комуністичними", "соціалістичними", "ліберальними", "демократичними", "націоналістичними" є мерзенними пристосуванцями, запроданцями та ворогами українського народу. Геть вибори без вибору! Владу народу, а не партіям! Так -- вулиці, ні -- парламенту! За Вільну Україну без холопа і без пана!"
У ПР розповідають, що зловмисники розбили два вікна. Пожежі вдалося уникнути, приміщення закопчене. Ведеться слідство.
"Це вже не перший випадок нападу на наші штаби. У липні підпалили офіс партії у Стрию, - розповідає прес-секретар обласного осередку ПР Уляна Копцюх. - Ми вже почали встановлювати на вході до офісів камери спостереження".
Нагадаємо, 26 вересня невідомі напали на агітаційний намет ПР у Львові на вул. Стрийській. Перевернули стіл, забризкали агітаторам очі невідомою речовиною.
Як повідомляє ГалІнфо, прес-служба ЛОО Партії Регіонів вже розповсюдила заяву, де закликає всі політичні сили єднатися у боротьбі проти політичного екстремізму.
"Підпалом наших партійних офісів вже нікого не здивуєш. Це відбувається періодично, особливо напередодні виборів. Шкода, що ні тоді, коли ми були опозицією, ні тепер, коли нас називають «провладною» партією жоден такий факт не був достатньо розслідуваний, а дикунство не було покараним", - йдеться у повідомленні.
"Лікуватися нам всім потрібно негайно від агресії, нетерпимості, бо можемо переступити цю межу, що надовго закриє нам ворота до цивілізованого, європейського шляху розвитку.
Ось про що мали би пам’ятати натхненники цих молодих хлопців, що жбурляли суміш не тільки в партійний офіс, нехтуючи тим, що поруч живуть і працюють звичайні люди та підприємці... Всім нам, хто сьогодні опонує один одному, треба опам’ятатися і не дати розгорітися пожежі, в якій не вціліє жоден з нас, а постраждає український народ.
Ось чому обласний осередок Партії регіонів закликає всі політичні сили до єднання проти політичного екстремізму. Ми сподіваємося, що і правоохоронна система на кінець розпочне переслідування тих, хто за будь-яку ціну намагається посіяти страх і безлад в державі."
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ