На Рівненщині тривають пошуки десятирічного хлопчика

На Рівненщині тривають пошуки десятирічного хлопчика

12.10.12 17:04 0 1686
10 жовтня 2012 року біля 17-ї години від сільського голови Сварицевицької сільської ради Дубровицького району Павла Крупка надійшло повідомлення, що цього ж дня о 13-й годині в лісі під час збирання грибів зник десятирічний Володимир.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведених оперативно-розшукових заходів співробітники міліції встановили, що Володимир поїхав разом із батьками гужовою підводою за грибами до лісу «Добрий бір», що неподалік села Лісове Дубровицького району. Біля 13-ї години батьки вже вирішили повертатися додому, коли з’ясувалося, що немає сина. Матір Світлана подумала, що дитина із батьком, а той — навпаки.
Для пошуку Володимира було задіяно максимальну кількість співробітників із числа Дубровицького райвідділу міліції, а також УМВС України в Рівненській області та інших підрозділів. До пошуків долучилися також місцеві жителі та працівники сусідніх лісгоспів. Наразі знайти дитину не вдалося.
Якщо комусь відома будь-яка інформація щодо ймовірного місцезнаходження десятирічного Володимира, працівники міліції просять повідомити за номером телефону «102».

СЗГ УМВС країни в Рівненській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Закарпаття повертає ...
Наступна новина: У Рівному представили роман ...

КОМЕНТАРІ