У Рівному пасажир забрав у таксиста автомобіль

У Рівному пасажир забрав у таксиста автомобіль

16.10.12 15:57 0 1769
Сьогодні у Рівному близько першої години ночі звичайний, на перший погляд, пасажир одного з таксі попросив водія зупинитись та вийти з авто. Чоловік, не вагаючись та не заперечуючи знахабнілому пасажирові, поспішно покинув свою «Ауді».

Коли автівка зникла за рогом будинку, таксист зателефонував до міліції. Для розшуку автомобіля було орієнтовано особовий склад Рівненського міського відділу міліції. Оперативність міліціонерів та своєчасно надана інформація одного із диспетчерів служби таксі допомогли швидко встановити місцезнаходження автомобіля. Також вартові порядку затримали і зловмисника, який так зухвало заволодів машиною. 32–річний рівнянин Андрій вів себе дуже впевнено. Це зрозуміло, адже чоловік вже має «досвід» спілкування з міліціонерами – він раніше неодноразово судимий.

Сьогодні на оперативній нараді в УМВС начальник обласного управління міліції Василь Лазутко нагородив Почесними грамотами двох співробітників ВДАІ Рівненського МВ — капітана міліції Сергія Мельника та старшого лейтенанта міліції Анатолія Винічука, які проявили оперативність та наполегливість під час розшуку зазначеного вище автомобіля. А на затриманого чекає ще не одне спілкування зі слідчим, адже його додатково буде перевірено чи, бува, не причетний підозрюваний до скоєння аналогічних злочинів.

Тамара Лисенко, начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Участь правоохоронних ...
Наступна новина: На Рівненщині вчинено ...

КОМЕНТАРІ