На Закарпатті підпалили ферму

На Закарпатті підпалили ферму

17.10.12 18:17 0 1342
О 02:52 17-го жовтня у с. Перехрестя Виноградівського загорілися будівля для утримання худоби та складське приміщення одного з фермерських господарств, що в селі Перехрестя Виноградівського району.

Територія фермерського господарства не охоронялася й на час виявлення пожежі, вогонь вже охопив значну частину будівлі та швидко поширювався дерев’яним перекриттям. На той час у приміщенні знаходилося 120 свиней, 20 корів, 35 овець та 5 коней. Через деякий час пожежа поширилася й на суміжне складське приміщення, де зберігалося близько 90 тонн зернових культур.

До прибуття вогнеборців стихія встигла знищити покрівлю на площі 1200 м. кв., 25 тонн сіна, 7,5 тонн соломи та пошкодити 90 тонн зернових (ячмінь, овес, пшениця).

У ході гасіння пожежі вогнеборці та працівники господарства виводили худобу з приміщення, однак її значну частину врятувати не вдалося. На даний момент рятувальні роботи продовжуються, зокрема проводиться розбір пошкоджених конструкцій.

Завдана матеріальна шкода встановлюється. За висновками фахівців дослідно-випробувальної лабораторії Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області причиною займання став підпал невідомою особою.


Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ректор академії УПЦ ...
Наступна новина: Лідер гурту "Мандри" ...

КОМЕНТАРІ