У Рівному знайшли труп чоловіка

У Рівному знайшли труп чоловіка

20.10.12 21:45 0 1489
Під час ранкового обходу прилеглої території працівники водонапірної станції виявили у канаві тіло невідомого чоловіка. Після дощу напередодні, ґрунтова місцевість була майже непрохідною. Що привело сюди цього чоловіка – достеменно невідомо.

Через причини несправності водопроводу на прибережній території річки Устя проводилися ремонтні роботи. А вже через день, 18 жовтня, в канаві, наповненій водою, люди виявили тіло невідомого чоловіка. Зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі правоохоронці не виявили.Спочатку міліціонери схилялися до версій, що це один з працівників установи або один із числа безхатченків обласного центру.

Проте за кілька годин працівники Рівненського міського відділу встановили особу невідомого. Це був 28-річний рівнянин Олександр, який проживав в цьому ж районі. За два дні до події він зі своїм товаришем зустрілися неподалік, аби випити пива. Близько вісімнадцятої години знайомий почимчикував додому, а Олександр залишився на місці зустрічі.

Питання як і чому молодик потрапив на берег річки, де його спіткала смерть, поки що залишається без відповіді.

— Остаточну причину смерті встановить розтин тіла, - повідомив начальник Рівненського МВ полковник міліції Петро Єзгор. — Це і проллє світло на подію. Ми, у свою чергу, продовжуємо з’ясовувати обставини того дня.



Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тягнибок відвідає ...
Наступна новина: Олег Тягнибок відвідає ...

КОМЕНТАРІ