Олег Тягнибок відвідав два мікрорайони Рівного

Олег Тягнибок відвідав два мікрорайони Рівного

21.10.12 21:08 0 1775
20 жовтня 2012 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок зустрівся з громадою Рівного в мікрорайонах Ювілейному та Північному.

Виступаючи перед присутніми на зустрічі, Олег Тягнибок зауважив: "28 жовтня 2012 року ми будемо обирати не тільки новий парламент, а й нову Україну. За два роки правління Януковича і його союзників – комуністів – для всіх вже стало очевидним, що означає "покращення життя вже сьогодні" від цієї бандитської влади. Україною керує кримінально-оліргахічний клан – зрощення комуністичної номенклатури з кримінальним елементом.

Вчора "Свобода" та ще вісім політичних сил, які входять в об'єднання ВО "Батьківщина", ухвалили надзвичайно важливе рішення. Ми підписали угоду про створення проукраїнської коаліції в майбутньому парламенті та визначили перелік законопроектів, за які голосуватимемо у Верховній Раді України VII скликання. Це є запорукою швидких і рішучих змін з метою усунення від влади режиму Януковича, подолання наслідків його правління та проведення всеосяжних докорінних змін у суспільно-політичному та соціально-економічному житті держави на користь українців".

Олег Тягнибок закликав усіх присутніх підтримати 28 жовтня 2012 року ВО "Свободу" на виборах до Верховної Ради України.

Лідер ВО "Свобода" підкреслив: "Влада розраховує зробити фальсифікації і отримати додаткові голоси саме завдяки мажоритарним кандидатам. Тому зараз ми проводимо не тільки завершальний етап агітаційної програми – ми проводимо відповідні організаційні заходи для того, щоби не допустити фальсифікації, яких буде дуже багато, зокрема й на Рівненщині. Перемога в мажоритарних округах – єдиний шанс для партії влади зберегти їхні позиції. Саме тому ми звертаємося до всіх рівнян: жодного представника від влади не можна пропустити через мажоритарні округи. Переможцями мають стати кандидати від опозиційних сил."

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 7)
Попередня новина: Тернопільська облрада ...
Наступна новина: На Рівненщині встановили ...

КОМЕНТАРІ