На Рівному колишній зек мало не вирізав цілу сім’ю

На Рівному колишній зек мало не вирізав цілу сім’ю

23.10.12 22:27 0 1537
Напередодні «цивільний» зять прийшов до свого тестя аби позичити грошей. І як бонус прихопив із собою його мобільний. Однак, своєї вини перед потерпілим не визнав. А за кілька днів по тому молодик взагалі перейшов усі межі дозволеного, порізавши тих, хто звинувачував його у крадіжці. Але чи саме ці звинувачення спонукали вже раніше судимого чоловіка до такого жорстокого вчинку, на разі встановлюють правоохоронці.

Ввечері двадцятого жовтня в двері однієї з квартир обласного центру хтось подзвонив. Приймати гостей вибіг 12-річний Роман*. Побачивши на коридорі цивільного чоловіка звідної сестри хлопчак нічого лихого не запідозрив. 30–річний гість не пояснюючи причини свого приходу, ножем наніс хлопчику тілесні ушкодження в область шиї та грудної клітки. На цьому невдоволений візитер не спинився. Така ж гірка участь чекала й на господарів помешкання. Після цього зловмисник зник у невідомому напрямку.

Лікарі госпіталізували неповнолітнього потерпілого в реанімаційне відділення обласної лікарні, де він і на даний час перебуває, а його матір та її співмешканця після надання медичної допомоги були відпущені додому.

– По даному факту Рівненським міським відділом міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 15, пункту один, два, частини другої статті 115 Кримінального кодексу України, – прокоментував полковник міліції Петро Якимович Єзгор.

Молодик раніше вже відбував чотири роки покарання в місцях позбавлення волі. На його рахунку незаконне заволодіння автомобілем, хуліганство та крадіжка. Список поповнився особливо тяжким злочином – замахом на вбивство. Скільки він не бігатиме від правосуддя та і за цей злочин прийдеться йому відповідати перед законом. На даний час чоловік переховується від органів слідства, а правоохоронці проводять всі заходи, аби в найкоротший термін затримати його та ізолювати від суспільства.

*Ім’я змінено з етичних міркувань.

Юлія КРИВУЛЬСЬКА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Apple презентувала нові ...
Наступна новина: На Тернопільщині в лісі ...

КОМЕНТАРІ