На Тернопільщині в лісі знайшли жорстоко вбиту мешканку Рівненщини [Фото підозрюваного]

На Тернопільщині в лісі знайшли жорстоко вбиту мешканку Рівненщини [Фото підозрюваного]

23.10.12 22:37 0 2904
Третього жовтня до Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення від 26 – річної Надії, жительки міста Броди Львівської області, про те що її мати 54 – річна Тетяна, пенсіонерка, жителька села Тур’я Дубенського району, пішла з дому й не повернулась.

До Надії зателефонував сусід її матері і повідомив про те, що вже два дні не бачив Тетяни. Занепокоївшись, та приїхала у село Тур’я і своїми силами розпочала пошуки мами. Та дозвонитись до жінки ніхто не міг, так як вона пішла ремонтувати свій мобільний телефон, про що свідчила записка яку пізніше було знайдено в її кімнаті.

Зрозумівши, що її самостійні пошуки не дають результатів, Надія звернулась за допомогою до працівників міліції.

Співробітники органів внутрішніх справ згодом встановили, що останній раз Тетяну бачили, як вона йшла з невідомим чоловіком в напрямку Кременецького району.

Четвертого жовтня в селі Іква зазначеного вище району було знайдено тіло Тетяни з ножовими пораненнями шиї та тіла. Кременецьким РВ УМВС в Тернопільській області порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Співробітники міліції підозрюють у скоєнні злочину Кашевича Вадима Анатолійовича, 1983 року народження (на фото), жителя села Підлипки Радивилівського району Рівненської області. Усім кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження підозрюваного просимо повідомити за номером «102».

Євгенія КУНДЕУС, Дубенський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: На Рівному колишній зек ...
Наступна новина: На Франківщині відкрили ...

КОМЕНТАРІ