Рівне - нові подробиці самогубства в магазині

Рівне - нові подробиці самогубства в магазині

25.10.12 16:23 0 2210
Постріли пролунали у понеділок в одному з магазинів у мікрорайоні Ювілейному обласного центру. Як згодом встановили міліціонери, стрілянину у торгівельному закладі влаштував 25-річний рівнянин. За однією із версій трагедії – розрив стосунків з дівчиною.

Того дня, 23 жовтня, близько десятої ранку в одному з магазинів по вулиці Ювілейній було безлюдно. Одним з перших покупців став знайомий продавчині. Світлана в той час вийшла в підсобку. Через хвилину пролунав постріл в її бік. Але зловмисник в жінку не поцілив, оскільки друга продавчиня Оксана відбила ствол рушниці в сторону. Перезарядивши зброю, чоловік вистрілив собі у голову.

— Хлопець мав дві вищі освіти, мешкав з матір’ю, — зазначив на місці події начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. — Остаточні причини таких дій молодика встановить слідство, оскільки вже порушено кримінальну справу за статтею 15 частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Як розповіла Світлана, за півтора року до цього вона розірвала із загиблим стосунки. Однак, після того жодних дзвінків з проханнями про повернення, чи то б пак, погрозами вона не отримувала. Що спонукало хлопця до такого необдуманого вчинку, дівчина наразі пояснити не може.



СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Рівненщині жінка ...

КОМЕНТАРІ