Волинський кандидат від опозиції оголосив голодування

Волинський кандидат від опозиції оголосив голодування

30.10.12 09:08 0 1544
У Волинській області кандидат-мажоритарник від об'єднаної опозиції в одномандатному окрузі №21 Ігор Гудзь з своїми соратниками оголосив голодування, протестуючи таким чином проти підрахунку голосів. Про це повідомили у виборчому штабі кандидата.
Як повідомив глава виборчого штабу кандидата Павло Данильчук, близько 21.00 понеділка зі своїми довіреними особами та журналістами Гузь прийшов в окружну комісію і намагався подати письмову скаргу на протизаконні дії її членів. Вимоги кандидата від опозиції стосувалися порушень при підрахунку голосів. Члени ОВК скаргу не прийняли, відмовляючись її реєструвати, а обробка протоколів виборів відбувається з численними порушеннями.
На знак протесту кандидат і його соратники оголосили безстрокове голодування. В даний час близько 10 осіб з білими стрічками на голові і написом «я голодую» сидять на сходах в Ковельській міській раді, де розміщена окружна виборча комісія.
У приміщенні в очікуванні здачі протоколів також скупчилося багато представників виборчих дільниць округу, які прибули в понеділок увечері і у вівторок вночі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЦВК опрацювала 86,92% ...
Наступна новина: Підприємець з Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ