На Рівненщині дід подав в суд на внучку

На Рівненщині дід подав в суд на внучку

30.10.12 23:59 0 1685
Два роки іспитового терміну замість трьох років позбавлення волі Радивилівський районний суд присудив 20-річній жительці цього району за обкрадання рідного діда.

Незважаючи на свій молодий вік 20-річна жителька Радивилівського району Зоряна вже була судима за шахрайство, однак належних висновків дівчина не зробила. Натомість взялася… обкрадати рідного дідуся.

Онучка і дід проживають в одному будинку. Проте між рідними вже тривалий час існує неприязнь. Першу спробу вкрасти Зоряна зробила ще у вісімнадцять, побачивши де дід зберігає свої заощадження. Тоді з кімнати пенсіонера онука поцупила 200 гривень, які одразу витратила на власні потреби. За кілька днів дівчина знову завітала до дідової кімнати та за відсутності останнього, викрала ще 400 гривень, за які придбала собі зимову куртку. Та вочевидь дівчину вже було не зупинити. У травні цього року, вона через вікно проникла до дідової кімнати та вкрала золоту каблучку вагою п’ять грамів, вартістю 1900 гривень, здавши згодом її в пункті прийому золота за 700 гривень.

Тоді родині увірвався терпець і вони звернулися до міліції. Відносно Зоряни було порушено кримінальну справу за частиною 1, 2 та 3 статті 185 КК України, а вже четвертого вересня цього року Радивилівським районним судом її було засуджено до трьох років позбавлення волі. Однак, враховуючи сукупність пом’якшуючих обставин та те, що дідусь слізно просив суд суворо онуку не карати, відповідно до статті 75 КК України останню звільнено від відбування покарання з випробуванням встановивши іспитовий строк в два роки.



Оксана ШУЛЯК, Радивилівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чому Сарненська ОВК ...

КОМЕНТАРІ