«Візз Ейр Україна» почала виконувати рейси зі Львова до Мілана

«Візз Ейр Україна» почала виконувати рейси зі Львова до Мілана

31.10.12 11:12 0 1573
Львів, 31 жовтня 2012 р. – «Візз Ейр Україна», перша українська лоукост авіакомпанія, розпочала авіаперельоти з міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького до Мілана Бергамо (Італія). Перший рейс за даним маршрутом вилетів зі Львова вчора о 18.00 за місцевим часом і вчасно прибув до місця призначення.

Рейс Львів – Мілан Бергамо є третім міжнародним рейсом, який «Візз Ейр Україна» виконує зі Львова. На перших порах частота перельотів за даним маршрутом складатиме три рейси на тиждень – по вівторках, четвергах і суботах.

Квитки на новий рейс можна придбати за ціною від 261 грн (в один бік, з урахуванням податків та обов’язкових зборів) на сайті авіакомпанії wizzair.com або через інформаційний центр: +380 (44) 206-4-888.

«Ми раді додати Мілан до мережі наших маршрутів зі Львова. Рейси «Візз Ейр Україна» Львів – Венеція Тревізо та Львів – Дортмунд користуються неабиякою популярністю як серед українців, так і серед італійських та німецьких туристів, і ми переконані, що на новий напрямок також існуватиме чималий попит. Відкриття рейсу Львів – Мілан Бергамо є чудовою новиною для багатьох українських пасажирів, оскільки тепер вони зможуть отримати обслуговування високого рівня за доступною ціною, подорожуючи до одного із найпопулярніших міст для проведення відпустки, шопінгу та екскурсій. Більш того, новий маршрут стане відкриттям для тих, хто захоплюється катанням на лижах, оскільки вони отримають доступ не лише до італійських зимових курортів, зокрема – гірськолижного регіону Доломіти, а й до найкращих гірськолижних курортів Європи», – зазначив Акош Буш, генеральний директор «Візз Ейр Україна».

***

«Візз Ейр Україна» – перша бюджетна (лоукост) авіакомпанія, ліцензована Міністерством транспорту та зв’язку України. У 20112 році авіакомпанія планує перевезти 600 тис. пасажирів. Із збільшенням флоту до 3-х літаків Airbus A320 на початку 2013 року, «Візз Ейр Україна» планує перевезти 1 млн. пасажирів у 2013 році.

Wizz Air є найбільшим лоукост авіаперевізником у Центральній і Східній Європі. На сьогодні авіакомпанія експлуатує 39 літаків Airbus A320, які здійснюють пасажирські авіаперевезення з 16 баз в більш ніж 80 напрямках у 29 країнах. Команда із 1,5 тис. професіоналів забезпечує найвищу якість послуг за конкурентно низькими цінами, завдяки чому 12 млн. пасажирів у 2012 році зможуть скористатися послугами Wizz Air.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ