У Рівному пікетували «Епіцентр»

У Рівному пікетували «Епіцентр»

31.10.12 18:32 0 1702
31 жовтня 2012 року біля гіпермаркету «Епіцентр» Рівненська обласна організація ВО «Свобода» провела акцію протесту проти цинічного фальшування виборів. Пікетування відбулося на знак протесту щодо незаконних дій власниці мережі «Епіцентр» – провладного кандидата у народні депутати Галини Гереги, яка вдалася до цинічних фальсифікацій результатів голосування у київському окрузі № 215.
Більше сотні свободівців вийшли на акцію тримаючи в руках плакати: «Не купуй нічого у Гереги», «Власниця цього магазину краде голоси», «Не купуй в «Епіцентрі» - не підтримуй фальсифікаторів», «Брутальні фальсифікації в ОВК №215. Захистимо права виборців разом», тощо.
Виступаючи перед присутніми на акції, голова Рівненської обласної організації ВО «Свобода» Олег Осуховський, зокрема, зазначив:
«Ми не дамо фальсифікувати вибори і будемо захищати кожний голос нашого кандидата-можоритарника і не дозволимо Герегам-Хомкам-Пилипишинам та іншим фальсифікувати вибори і зневажати людей. Ми будемо стояти на захисті кожного українця. Ми зібралися, щоб показати всім: фальсифікації не пройдуть. Власниця «Епіцентру» наглим, цинічним методом фальшувала вибори, навіть намагалася підкупити заступника голови однієї з ДВК округу №215 (відео: http://youtu.be/n4GI8yckqLc). На щастя, їм не вдалося довести свою брудну справу до кінця. Проти членів комісії які фальсифікують вибори повинні бути заведеними кримінальні справи. Сьогодні нас вийшло більше сотні, але якщо буде потрібно, то вийде десятки тисяч. Подібні акції відбудуться і в інших містах країни».
Окрім того, після пікету, свободівці написала офіційну скаргу до книги відгуків і пропозицій Рівненського гіпермаркету «Епіцентр» щодо неправомірних дій власниці магазину Галини Гереги і фальшування на виборах до Верховної Ради України 2012 року у київському окрузі №215. Під цією скаргою підписалися майже 50 відвідувачів магазину.


Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Попередня новина: На Рівненищині невідомі ...
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ