На Львівщині спіймали

На Львівщині спіймали "серійного" гопника

01.11.12 00:25 0 1903
Працівники карного розшуку Дрогобицького міського відділу затримали 33-річного зловмисника, котрий у вечірню пору грабував місцевих мешканців. Попередня судимість злочинцеві не допомогла жити без порушень, а тому повістку до суду він отримав знову.

У минулому лиходій вже притягувався до відповідальності за скоєння грабежу. Однак, у 2006 році Феміда була до нього поблажливою і чоловік умовно відбував покарання. Пройшло кілька років і чоловік взявся за старе. У зловмисника вже виробився чіткий план, він нападав на своїх жертв пізно ввечері, бив їх по голові і відбирав особисті речі.

У вересні 2012 року грабіжник близько опівночі вийшов на «полювання». У темному провулку побачив пенсіонера, вдарив його по голові і відібрав мобільний телефон вартістю майже 600 гривень.

Прийшовши до тями, старенький звернувся із заявою про грабіж до міліції. Експертиза встановила, що грабіжник наніс йому легкі тілесні ушкодження. За цим фактом слідчим відділенням Дрогобицького міського відділу порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж поєднаний з насильством) КК України. Кримінальну справу скеровано до суду.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області


(за матеріалами Дрогобицького МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: 90-ті повертаються? У ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ