На Львівщині чоловік може потрапити за грати через шахрайство з комп’ютерною технікою

На Львівщині чоловік може потрапити за грати через шахрайство з комп’ютерною технікою

01.11.12 19:35 0 1490
Оперативники Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України затримали львів’янина, який, зловживаючи довірою своєї 20– річної товаришки, «позичив» у неї нетбук і «забув» повернути.

Двоє молодих людей тривалий час приятелювали, ділились одне з одним як радісними подіями у житті, так і негараздами. Каменем спотикання для цієї дружби стали матеріальні проблеми у житті хлопця. Переконавши дівчину позичити йому нетбук на певний період часу, шахрай, не гаючи часу, поніс його до ломбарду, де охоче прийняли таку «ходову» техніку.

При виході з ломбарду, гаманець та душу хлопчини приємно «зігрівали» 1 500 гривень, здобутих злочинним шляхом. Час спливав, і товаришка почала нагадувати йому про повернення позиченого нетбука. Більше місяця хлопець «годував» дівчину обіцянками що ось-ось віддасть техніку, знаючи, що її вже давно реалізували з ломбарду.

Врешті-решт, зрозумівши, що її довіру проміняли на гроші, обдурена дівчина звернулась до правоохоронців. Як повідомив начальник сектору карного розшуку Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області Богдан Ясінський, на даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 190 (шахрайство) КК України. Три роки позбавлення волі може коштувати львів’янину бажання наживи на довірі друзів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Тернопільської ...
Наступна новина: Закарпатська область: Жінка ...

КОМЕНТАРІ