На Рівненщині невідомі захопили сім’ю підприємця й застосували тортури

На Рівненщині невідомі захопили сім’ю підприємця й застосували тортури

02.11.12 22:08 0 1900
До чергової частини Дубенського міськвідділу телефоном надійшло повідомлення від 42 - річної жінки про те, що до її будинку вдерлись невідомі люди. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Працівники міліції встановили, що зловмисники залізли до будинку 46-річного мешканця села Тараканів Дубенського району, місцевого підприємця, розбивши скло у підсобному приміщенні.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що п'ятеро нападників, які працювали у масках, вдерлись до його будинку близько четвертої години ранку. Намагаючись дізнатись, де зберігаються гроші, зловмисники зв'язали подружжя мотузкою, після чого нанесли чоловікові численні удари палицею по голові. Також у будинку знаходилось двоє малолітніх дітей та їх няня, яких нападники закрили у кімнаті. Обшукавши будівлю, незнайомці знайшли 20 тисяч гривень та ювелірні вироби. Прихопивши знайдене, відразу покинули помешкання.

-- Не виключено, що крадії використовували автомобіль, адже неподалік виявлено сліди транспортного засобу, -- зазначив на місці події начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. --Відпрацьовуємо різні версії, вивчаємо також підприємницьку діяльність потерпілого, обстежуємо місцевість, встановлюємо свідків та очевидців злочину. Впевнено можна сказати, що за потерпілим та його родиною пильно стежили.

Слідчими порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Євгенія КУНДЕУС, Дубенський МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чи стануть аварійні ...
Наступна новина: Українська пошта в США ...

КОМЕНТАРІ