У Рівному молодик

У Рівному молодик "відмітився" в "Сові"

04.11.12 01:08 0 1815
Свято однієї персони влаштував того дня 28–річний рівнянин в одному з відомих в обласному центрі розважальних закладів. Як і годиться, чоловік добряче хильнув і почав чіплятися до інших відвідувачів. Він став ображати їх нецензурною лайкою, чіплятися, усіляко провокуючи бійку.

Працівники закладу намагалися залагодити ситуацію мирним шляхом – неодноразово робили йому зауваження, попередження, проте він на них не реагував, а навпаки, поводив себе ще агресивніше. Підсівши до одного з відвідувачів, став «нариватися» на бійку. Так як відвідувач не хотів псувати собі вечора, і зваживши на неадекватний стан захмелілого парубка, не став відповідати йому грубістю на грубість. Це дуже образило почуття нетверезого приставайли, і він, узявши в руки стілець, хотів вдарити ним по голові відвідувача.

Не реагуючи на зауваження та неприпустимість в подальшому такої ганебної поведінки адміністратор викликав наряд групи затримання Державної служби охорони. Вони оперативно відреагували, і через кілька хвилин були вже на місці. Проте «хоробрий» відпочивальник вирішив «без бою» не здаватися, і з останніх сил опирався правоохоронцям, яким довелося мало не нести на руках його до службової машини. Хулігана доставили до Рівненського міськвідділу міліції, для повного витвереження та дачі пояснень по суті.

Чоловікові можна лише по доброму позаздрити – всього один вечір, а скільки пригод: і відпочив, і себе іншим відвідувачам «показав», як справжній ковбой. З бійцями служби охорони поспілкувався, на їх машині з вітерцем покатався, а який контингент чекав на нього в відділку міліції – ну просто брати по духу. А як зрадіють рідні, коли настане час сплачувати штраф. Ну хіба не казка?..



Вікторія Бондар, УДСО при УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині зник ...

КОМЕНТАРІ