У Рівному 2-річна дівчинка випала з 8-го поверху

У Рівному 2-річна дівчинка випала з 8-го поверху

06.11.12 22:18 0 1640
Близько одинадцятої години третього листопада медики Рівненської міської лікарні госпіталізували дівчинку, віком два роки і два місяці. За попередньою інформацією, вона випала з вікна багатоповерхівки.

Як пізніше зясувалося, 30-річна матір залишила дитину в кімнаті квартири та пішла до продуктового магазину, який розташований на першому поверсі будинку. За кілька хвилин, придбавши усе необхідне, на вулиці жінка оніміла від побаченого. На траві під балконами будинку лежала її маленька донька. Дитина, граючись в кімнаті, вилізла на стілець під вікном, потім на підвіконня і, як наслідок, випала з відчиненого вікна восьмого поверху. Малечу госпіталізували до реанімаційного відділення міської дитячої лікарні із закритою черепно мозковою травмою, струсом головного мозку та численнними синцями. На даний час медики розцінюють стан дитини як середньо тяжкий.

По місцю проживання родина характеризується позитивно, в поле зору правоохоронців за вчинення злочинів та будь-яких правопорушень не потрапляла. За неналежне виконання батьківських обов’язків матір’ю дитини, жінка відповідатиме згідно законодавства. Адміністративний протокол складено за статею 184 Кодеку України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей).



Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ