Розпочато підготовку до ІІІ Київської міжнародної виставки «Книжкові контракти»

Розпочато підготовку до ІІІ Київської міжнародної виставки «Книжкові контракти»

09.11.12 22:14 0 1742
Голова Держкомтелерадіо України Олександр Курдінович підписав наказ про організаційну підготовку і проведення ІІІ Київської міжнародної книжкової виставки «Книжкові контракти».

Книжковий форум традиційно відбудеться в «Українському домі» (вул. Хрещатик, 2) з 14 по 16 грудня. На ньому видавці представлять книжкові видання на будь-які смаки та уподобання - художню, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу літературу, подарункові видання, мистецькі альбоми, дитячу літературу. Книжкові новинки продаватимуться за ціною виробника.
Програма заходу передбачає численні презентації нових видань, зустрічі з популярними письменниками, семінари, відкриті диспути та розважальну програму для дітей до дня Святого Миколая.
Також в рамках «Книжкових контрактів» відбудеться благодійна акція «Особливі книжки – для особливих дітей». Зібрані кошти будуть направлені на видання підручників та художніх книжок шрифтом Брайля. В акції візьмуть участь видавці, діячі культури та мистецтв, зірки шоу-бізнесу та усі небайдужі до долі дітей з вадами зору.
Проведення міжнародної книжкової виставки висвітлюватимуть державні телерадіокомпанії.


Прес-служба Держкомтелерадіо України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті сталася ...
Наступна новина: Увага! На Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ