На Рівненщині 15-річний підліток згвалтував бабцю

На Рівненщині 15-річний підліток згвалтував бабцю

11.11.12 00:31 0 1478
Шостого листопада близько 19 години 15-річний хлопець прийшов до будинку 85-річної пенсіонерки, з проханням впустити його в будинок погрітися. Перед цим він представився її сусідом Назаром. Коли бабуся відчинила двері від побаченого вона оторопіла, адже перед нею стояв оголений хлопець.

Бабуся і не зрозуміла що трапилося, адже поштовхом руки молодик повалив стареньку на землю, при цьому закривши рот рукою, та здійснив з нею статевий акт. В подальшому хлопець почав вимагати в бабусі гроші, погрожуючи сокирою. Оскільки старенька жила на мінімальну пенсію, то вона віддала все що в неї було, а саме 900 гривень. Злочинець забрав гроші та пішов додому спати. Шокована пенсіонерка відразу зателефонувала своєму родичу та повідомила про вчинений факт, а той в міліцію.

Тепер підліток перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. А жінка з серцевим нападом госпіталізована до лікарні.

Здолбунівським райвідділом міліції порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 152 (зґвалтування) та частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як з'ясувалося, хлопець мав уже судимість за крадіжки семи сотень гривень та мобільного телефону з помешкання сусідів. Тоді суд виніс вирок про позбавлення волі підлітка на два роки, щоправда умовно.

Вікторія ГЕТМАНЧУК, Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для дітей Львівщини ...

КОМЕНТАРІ