Для дітей Львівщини відпочинок у Карпатах стане доступнішим

Для дітей Львівщини відпочинок у Карпатах стане доступнішим

11.11.12 03:52 0 1177
8 листопада заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький провів робочу нараду з питань реалізації проекту модернізації туристичної бази «Карпати» у селі Кам’янка Сколівського району  та створення на її базі молодіжного оздоровчо – відпочинкового центру «Карпатський  Артек».

На початку наради Олег Рудницький зазначив, що даний проект започатковано головою обласної державної адміністрації Михайлом  Костюком і перебуває на його особистому контролі: «Проект передбачає капітальний ремонт та впорядкування існуючих об’єктів житлової зони, а також будівництво шести дерев’яних будиночків для 24 осіб  кожен  з можливістю використання їх в міжсезоння», – зазначив О. Рудницький.

Водночас, за словами Олега Рудницького, необхідно побудувати очисні споруди, медпункт та побутовий корпус, а також відремонтувати під’їзну дорогу довжиною 1,2 км від автомагістралі М-06, міст через річку  Опір та побудувати гостьову автостоянку.

Також Олег Рудницький повідомив, що усі зацікавлені сторони вже дали згоду на створення спільних таборів на території Сколівського району -  в смт Славське (табори ФМІ ім. Карпенка та «Політехнік – 2») та в селищі  Дубина (туристичний комплекс «Арніка»). Підготовлено проект розпорядження голови облдержадміністрації про створення  робочої групи з питань реалізації зазначених проектів.

Під час наради обговорено робочі питання  реалізації проекту, створення робочої групи з питань облаштування молодіжного оздоровчо-відпочинкового центу «Карпатський Артек» на базі туристичного  табору «Карпати».

Також розглянуто питання джерел фінансування, зокрема щодо відкриття  при управлінні  капітального будівництва облдержадміністрації благодійного рахунку, що дозволить об’єднати зусилля та кошти усіх небайдужих людей до питань розвитку об’єктів дитячого відпочинку в Карпатах.

Зазначимо, що на даний час дитяча туристична база «Карпати» належить комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».

Питання реконструкції туристичної бази розглянуто та погоджено на засіданні бюджетної депутатської комісії обласної ради.

Протягом сезону туристичну базу “Карпати” відвідує в середньому  3500 осіб, після реконструкції ця цифра має зрости вдвічі.

Про це повідомили у Львівській обласнйі державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині 15-річний ...
Наступна новина: Інваліди війни міста Броди ...

КОМЕНТАРІ