Інваліди війни міста Броди  отримають  помешкання

Інваліди війни міста Броди отримають помешкання

11.11.12 03:54 0 1185
Комітет з конкурсних торгів управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації провів  розкриття пропозицій щодо закупівлі квартир для забезпечення житлом  інвалідів війни, за результатами яких визначено переможців продажу двох квартир (однокімнатної та двокімнатної) у    місті  Броди, – про це повідомив 8 листопада під час засідання обласної  Комісії  з питань розподілу та закупівлі житла для інвалідів війни заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький.

Олег Рудницький додав, що з цими громадянами в скорому часі будуть    укладені договори купівлі-продажу, після чого ці квартири будуть передані місцевим органам виконавчої влади для їх розподілу інвалідам війни відповідно до черговості.

Водночас, за його словами, не було подано жодної пропозиції на закупівлю квартир у містах Львові та Червонограді.

Також під час засідання члени комісії  обговорили  питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом інвалідів війни.

З цього питання    комісія  прийняла наступні рішення:

-    придбання квартир для інвалідів війни проводити без проведення конкурсних торгів.

-   придбання квартир для черговиків у м. Львові здійснювати не тільки в             м. Львові, а і в прилеглих до нього районах, за згодою таких черговиків.

Про це повідомили у Львівській обласнйі державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для дітей Львівщини ...
Наступна новина: До Міжнародного дня сліпих ...

КОМЕНТАРІ