У Львівській ОДА обговорили питання підвищення зарплат в економіці області

У Львівській ОДА обговорили питання підвищення зарплат в економіці області

11.11.12 03:54 0 1144
У січні-вересні 2012 року середньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника зайнятого в економіці області становила 2544,16 грн (у порівнянні з січнем-вереснем 2011 року зростання становить 15,6%). Про це йшлося під час засідання робочої групи з питань підвищення рівня оплати праці у Львівській області, яка відбулась під головуванням першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Богдана Матолича.



У січні-вересні 2012 року найвищою заробітна плата була у працівників фінансової галузі – 4750,69 грн та транспорту і зв’язку – 3162,51 грн. У промисловості середньомісячна заробітна плата становить 2824,75 грн.

Тенденція зростання заробітної плати у січні-вересні 2012 року у порівнянні з відповідним періодом минулого року зберігалася майже за всіма видами економічної діяльності. Зокрема, найбільше зростання у: охороні здоров’я та наданні соціальної допомоги – на 25%, освіті – на 22,6%, будівництві – на 20,7%.

За результатами засідання робочої групи, головному управлінню економіки та промислової політики облдержадміністрації доручено вивчити тенденції, актуальні аспекти з формування фонду заробітної плати підприємств галузі промисловості. Територіальній державній інспекції праці у Львівській області доручено провести аналітику заробітної плати сезонних виробництв та підприємств, де функціонує режим неповного робочого дня. Також доручено учасникам засідання робочої групи звернути увагу на проведення індексації заробітної плати.

Про це повідомили у Львівській обласнйі державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2012 році на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ