Розпочалася співпраця освітян Івано-Франківщини із освітянами Закарпатської області.

Розпочалася співпраця освітян Івано-Франківщини із освітянами Закарпатської області.

11.11.12 14:00 0 1304
Ідея співпраці між відділами освіти Богородчанської райдержадміністрації та Виноградівської райдержадміністрації Закарпатської області зародилась під час перебування закарпатців в нашому районі, в серпні 2012 року в рамках Всеукраїнської акції «Нові стосунки – Нова школа».

Напередодні, в жовтні, делегація освітян Богородчанського району – директори шкіл та їх заступники побували в закладах освіти Виноградівщини.

8-9 листопада 2012 року в рамках візиту– відповіді керівники шкіл Виноградівського району відвідали Богородчанщину.

Програма обох зустрічей була насиченою та змістовною. З роботою освітянської галузі Богородчанського району членів делегації ознайомив начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Дрогомирецький. Також в рамках візиту відбулася зустріч делегації з головою Богородчанської райдержадміністрації Володимиром Єфімчуком та головою районної ради Михайлом Головчуком.

Закарпатські гості ознайомились з роботою педагогічних колективів Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Солотвинського НВК та Гутівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Незабутні враження залишилися в пам’яті гостей про відвідини Саджавського шкільного музею «Етнографії і побуту с.Саджави», «Скита Манявського» та екскурсійної поїздки на відпочинковий комплекс «Буковель».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ