Львів: Вперше в Україну завітає правнучка Зіґмунда Фрейда

Львів: Вперше в Україну завітає правнучка Зіґмунда Фрейда

12.11.12 03:16 0 1104
Вперше в Україну завітає правнучка Зіґмунда Фрейда та дочка найвисокооплачуванішого художника сучасності Люс’єна Фрейда. 15 листопада о 18:00 год Лючія МакАдам Фрейд представить виставку робіт під назвою «Ігри розуму» у Мистецькій галереї Гері Боумена (вул. Наливайка, 18).

Лючія МакАдам Фрейд народилась у Лондоні, навчалась в Уімбілдонській школі мистецтв, а також у Королівській академічній школі. Перед тим, як зробити виставку у Львові, Лючія виставляла свої роботи в Mayfair Art Club, Mall Galleries, Originals Contemporary Printmaking Show та the Royal Academy Schools.  ЇЇ роботи неодноразово продаються на найбільших аукціонах  Christies, Bonhams та Sotheby's.

Назва «Ігри розуму» має подвійне значення і тому співзвучна зі мною. У буквальному сенсі маються на увазі інтелектуальні ігри так і як шахи чи покер, проте вона має також прихований і глибший зміст: йдеться про ігри, в які люди грають у житті.

  Лючія МакАдам Фрейд

Виставка триватиме до 5 грудня, вт-нд, 12:00-19:00 год.

Спеціально для цієї виставки я обрала техніку монопринту, оскільки саме вона якнайкраще гармоніює з темою: перш, ніж виготовити зображення, потрібно як слід все продумати, спланувати і оцінити – так само, як потрібно вирахувати ризик в інтелектуальній грі. Азарт і ризик у моєму випадку полягають в тому, що картина, яка народжувалась в моїй уяві так нелегко і поступово, може бути втрачена під час друку і ніколи не матеріалізуватись, адже ніколи не відомо, яким буде кінцевий результат. З огляду на це, я неймовірно рада, коли задумане збувається. - каже художниця

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ