У Львові тривають рейди щодо торгівлі алкоголем вночі

У Львові тривають рейди щодо торгівлі алкоголем вночі

12.11.12 03:37 0 1266
Місто бореться із продажем алкогольних напоїв у нічний період. За останні 5 місяців цього року провели 105 рейдів. За цей час складно 119 протоколів.

Представники Львівської міської ради спільно з районними адміністраціями та правоохоронними органами системно проводять рейди щодо незаконного продажу алкогольними напоями, зокрема торгівлі алкоголем в нічний період доби та продаж алкоголю і тютюну неповнолітнім.

За результатами 21 рейду, проведеного у жовтні, складено 13 протоколів. Адміністративні комісії, що проводять рейди, зафіксували 3 випадки продажу алкоголю вночі у Галицькому районі, 4 порушення – у Сихівському. По 2 протоколи правоохоронці склали у Личаківському та Франківському районах. У Залізничному та Шевченківському районах комісії виявили по 1 порушенню.

Окрім того, на підприємців, у яких виявили повторні порушення, було накладено 11 штрафів. Розмір штрафу за порушення правил торгівлі алкоголем та тютюном складає від 510 до 1700 грн.

Наприклад, у Личаківському районі міста функціонує 2 об’єкти торгівлі, де неодноразово фіксували продаж алкоголю вночі та надалі здійснюється цілодобово – магазини на вул. Шота Руставелі,4 та на вул. К. Левицького, 43.

Нагадаємо, у Львові діє рішення виконкому № 1768 від 20 грудня 2010 року, відповідно до якого продаж алкоголю у Львові з 22:00 год. до 10:00 год. заборонено.

Львівська міська рада закликає, у випадках виявлення продажу алкоголю вночі та продажу алкоголю неповнолітнім, повідомляти на «гарячу» лінію міста – 15-80.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Середній рівень ...
Наступна новина: У Львові буде відновлено ...

КОМЕНТАРІ