Львівщина зробила великий поступ у розвитку, – Посол США з особливих доручень з питань жінок у світі

Львівщина зробила великий поступ у розвитку, – Посол США з особливих доручень з питань жінок у світі

12.11.12 13:16 0 1152
«Львів, і я впевнена вся Львівщина, досягнули великих результатів у своєму розвитку. Те, що я побачила свідчить про значний поступ. Важливо, що відкрито новий термінал аеропорту, це дозволить збільшити потік туристів, які раніше не приїжджали сюди через відсутність авіасполучення», – зазначила Посол США з особливих доручень з питань жінок у світі Мелані Вервір під час зустрічі із головою Львівської ОДА Михайлом Костюком.

Участь у зустрічі також взяли Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Теффт,            другий секретар політичного відділу Посольства США в Україні Елізабет Зентос, заступник голови Львівської ОДА Олег Рудницький, начальник головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації Денис Шмигаль, заступник начальника головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації Наталія Гамкало,   голова Сокальської районної державної адміністрації Наталія Карташова, представник МЗС України у Львові Вячеслав Войнаровський.

Голова Львівської облдержадміністрації окреслив здобутки області, яких вдалось досягнути протягом двох останніх років: «Ми відбудували наші основні автомагістралі, до Євро-2012 змінили процедуру перетину кордону з ЄС. В час Чемпіонату перебування на кордоні скоротилось до 8-10 хвилин. Як вже згадувалось, ми збудували новий термінал аеропорту, що є важливим для розвитку туризму. Крім того, відкриття дешевих авіарейсів дозволило пересісти нашим громадянам, які працюють закордоном, з незручних автобусів на літаки. Ми також зацікавлені і ведемо роботу у цьому напрямку, у відкритті прямого сполучення з США, Канадою». М. Костюк також розповів про співпрацю у розвитку оздоровчого туризму з Ізраїлем.

«Ми також зацікавлені у залученні інвестицій в область і готові здійснити для цього всі необхідні кроки. Якість проведення виборів, засвідчує те, що можна довіряти слову, яке ми даємо громаді», – зауважив М. Костюк. Д. Теффт зазначив, що зараз дійсно настав час нагадати американським інвесторам про наш регіон: «Ми також хочемо, щоб у Львівщину повірили».

Сторони, крім згаданих тем, обговорили результати виборів до Верховної Ради України та перебіг самих виборів. М. Костюк зазначив, що його, як голову Львівської ОДА було відзначено серед керівників областей, що не втручались у виборчий процес.

Про це повідомили у Львівській обласнйі державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові пройшли ...

КОМЕНТАРІ