У Львові пройшли звітно-виборчі збори Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» у Львівській області

У Львові пройшли звітно-виборчі збори Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» у Львівській області

12.11.12 13:16 0 1112
9 листопада у Львові відбулися звітно-виборчі збори Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» у Львівській області.

Від імені голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка присутніх на зборах представників підприємств – членів Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» у Львівській області привітав начальник головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації Денис Шмигаль.

Зокрема, він зазначив, що підприємства – платники податків є фундаментом економіки, на якому базується добробут країни: «Ваша згуртованість свідчить про високий рівень демократії та бажання спільної роботи над зміцненням добробуту нашої держави», – сказав Д.Шмигаль.

В рамках  зборів також відбулися вибори голови Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» у Львівській області. Головою територіального відділення  обрано  Лілію Долінську.

 Довідка:

Представники Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації Асоціації платників податків України у Львівській області входять до складу колегіальних дорадчих органів при облдержадміністрації та беруть активну участь у їх роботі, зокрема, є членами Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва «Бізнес актив Львівщини» та Комітету економічних реформ.

Діяльність Асоціації платників податків України у Львівській області має вагоме значення для вдосконалення та покращення умов ведення бізнесу та ще у 2010 році підписано Меморандум про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією та Територіальним відділенням Асоціації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Василь Косів: «Львів є ...

КОМЕНТАРІ