Василь Косів: «Львів є лідером в Україні в туристичній галузі»

Василь Косів: «Львів є лідером в Україні в туристичній галузі»

12.11.12 13:17 0 1619
Провідні європейські туристичні експерти зберуться на Форум у Львові. У Львові 21-22 листопада четвертий рік поспіль проходитиме найбільш авторитетна подія у галузі туризму в Україні — туристичний форум «Перемагай з Левом!». Відбуватиметься він на стадіоні «Арена Львів». Цього року темою Форуму обрано діловий туризм та організацію мега-подій, адже на сьогодні ці два напрямки є найперспективнішими напрямками розвитку туризму в світі.

— Львів є лідером в Україні в туристичній галузі. І немає конференцій такого рівня, такого наповнення і такого змісту в Україні, як Форум «Перемагай з Левом!». Але нам треба розуміти, що роль лідера має певні зобов’язання, виклики. Тому що те, що ми навчилися самі, навчилися в колег з інших країн, ми можемо і маємо передавати. Це дуже добре, що Львів стає майданчиком для передачі знань у галузі розвитку туризму. — Ми також сподіваємося на участь в Форумі колег і партнерів з міністерства, бо хотіли би, щоб той досвід, який є в міста, передати, щоб його можна було використати на національному рівні для того, щоб Україна як держава, Україна як бренд, Україна як туристична дестинація була сильніша. І ми з радістю це зробимо. — Василь Косів, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань

— Справжнім хедлайнером Форуму стане Ігнасіо де Делас, заступник генерального директора туристичної Ради Барселони. Барселона — це одне з найуспішніших європейських туристичних міст останніх років, і саме на такі приклади варто рівнятись українським містам, які хочуть розвивати туристичну галузь. — Наш Форум дасть змогу тим, хто його відвідає, почути та подискутувати як про цей досвід, так і про досвід Лондона, Берліна та інших відомих туристичних міст. А на основі їх досвіду розробити власні успішні туристичні проекти для України. — Андрій Сидор, організатор туристичного форуму «Перемагай з Левом!»

На учасників Форуму очікує насичена програма, адже паралельно будуть відбуватись дві сесії, окрім обговорення питань ділового туризму та організації мега-подій, також учасники зможуть почути про успішний досвід організації туристично-інформаційних центрів у різних містах України та Європи.

Ще однією родзинкою Форуму стане семінар «Україна на туристичній мапі світу», під час якого провідні європейські експерти в галузі туризму спільно з представниками українського туристичного бізнесу будуть визначати, що Україна може запропонувати туристам для того, щоб залишитись на туристичній мапі світу.

— Туристичний форум «Перемагай з левом!» – це чи не єдина подія такого рівня в Україні. Форум збирає провідних експертів у туризмі з Європи та України і дає можливість обмінятись досвідом та дізнатись про найкращі приклади туристичного бізнесу міст Європи. — Надія Радіоненко, начальник управління туризму ЛМР

Програма

Туристичний форум «Перемагай з Левом!»

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові пройшли ...
Наступна новина: Львівських дітлахів ...

КОМЕНТАРІ