Івано-Франківщина: Пішоходи не почуваються в безпеці навіть на «зебрі»

Івано-Франківщина: Пішоходи не почуваються в безпеці навіть на «зебрі»

12.11.12 13:20 0 1173
Минулими вихідними на Прикарпатті під колеса транспортних засобів потрапили троє пішоходів, у тому числі,неповнолітній хлопець.

Зокрема, у селі Лісна Слобідка Коломийського району автомобіль «Шевроле» під керуванням 43-річного львів’янина наїхав на пенсіонера з районного центру, який намагався перейти дорогу. 64-річний чоловік з травмами голови та переломами опинився в лікарні. До речі, там виявилося, що пішохід був напідпитку.

В Івано-Франківську госпіталізували з травмами 14-річного школяра, який перебігав проїжджу частину вулиці Короля Данила перед «Фольксвагеном». Близько 22-ї години на вулиці Незалежності обласного центру «Мазда», за кермом котрої був 47-річний житель Тисмениці, збила чоловіка. Це сталося просто на пішохідному переході. Потерпілого з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забій колінного суглобу було госпіталізовано до Івано-Франківської міської клінічної лікарні.

До слова, першого листопада на перехресті вулиць Галицької та Пулюя в Івано-Франківську автомобіль «Шкода» травмував 55-річну жінку. Наїзд теж стався на пішохідному переході.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Звернення до учасників ...

КОМЕНТАРІ