Львів: Для дитячої лікарні на вул. Орлика придбають сучасне діагностичне обладнання

Львів: Для дитячої лікарні на вул. Орлика придбають сучасне діагностичне обладнання

12.11.12 14:29 0 1558
Допомогти дітям – щастя. Під таким гаслом у місті триває щорічна всеукраїнська благодійна акція «День щастя». Участь взяли вже понад 10 тис. львів’ян.

Акцію проводять вже 11-й рік поспіль. «День Щастя» – міжнародна щорічна програма корпорації «МакДональдз», яку реалізовують у понад 100 країнах світу. За історію проведення акції вдалося зібрати понад 170 млн доларів США, які були спрямовані на допомогу дітям у багатьох країнах світу. Цього року на зібрані у Львові кошти придбають сучасне діагностичне обладнання для Комунальної міської дитячої клінічної лікарні на вул. П. Орлика.

— Ця добра співпраця триває вже 7 років. Щороку компанія «МакДональдз» передає для нашої лікарні медичне обладнання вартістю приблизно 100-120 тис. грн. У попередні роки завдяки акції вже придбали і різне реанімаційне обладнання, і лампи фототерапії для лікування немовлят, і відкриті інкубатори для новонароджених. Цього року лікарні передадуть портативний апарат для ультразвукової діагностики. Це дуже допоможе в лікуванні дітей з перших днів життя. — Дмитро Квіт, головний лікар  Комунальної міської дитячої клінічної лікарні

Акція триває в усіх закладах «МакДональдз» з 2 до 30 листопада 2012 року. Цього року мета благодійної акції «День Щастя» – закупівля реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям у 27 лікарнях в Україні.

У неділю, 11 листопада, о 13:00 году закладі МакДональдз на пр. Шевченка, 7 відбудеться традиційний урочистий захід, присвячений акції «День Щастя». Зірки шоу-бізнесу, громадські діячі та відомі особистості Львова відвідають свято, підтримуючи благодійну справу.

Благодійна акція «День Щастя» має на меті допомогти дитячим медичним установам, придбати необхідне обладнання та розвинути культуру індивідуальної благодійності в Україні. Довідка

За роки проведення акції компанія «МакДональдз в Україні» спрямувала благодійну допомогу у розмірі понад10 млн грн на придбання медичного обладнання для більше, ніж 50 дитячих лікарень України за такими напрямками: кардіологічна, реанімаційна апаратура, дефібрилятори, обладнання для надання невідкладної допомоги та лікування хвороб органів дихання, неонатологічне обладнання для виходжування недоношених немовлят та інше.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ